Tarinamme

Wild&Mild on rohkea kynsilakkojen ja kynsienhoitotuotteiden tuotesarja, joka on suunniteltu tämän päivän monikasvoiselle naiselle. Me uskomme monimuotoisuuteen. Me uskomme muotiin. Ja me ihailemme monia tyylejäsi sekä värisävyjäsi. Me Wild&Mildillä uskomme, että oli jo aikakin löytää uusi ja värikäs tapa juhlia kaikkia persoonasi puolia. Ensiluokkainen kynsienhoitotuote- ja kynsilakkasarjamme antaa sinulle mahdollisuuden juuri siihen.


Wild&Mildin tarina alkoi yksinkertaisesta tavoitteesta: Värittää tämä maailma, ja kaikki sen ihmiset. Siksi olemmekin luoneet tuotesarjan, joka kestää eettistä tarkastelua, ja jonka laadukkaissa lakoissa ei käytetä lainkaan vaarallisia ja raskaita kemiallisia yhdisteitä. Tuotteemme sopivat yhtä hyvin villeihin kuin leppoisiinkin päiviin. Ja lisäksi ne ovat ympäristöystävällisiä, vegaanisia ja myrkyttömiä.


Ei ole olemassa vain yhtä värisävyä, joka määrittäisi ihmistä. Eikä ole olemassa vain yhtä väriä, joka voisi kertoa koko tarinamme yhdellä ainoalla siveltimen vedolla. Sen sijaan jokainen päivä tuo eteemme uuden kokoelman määritteleviä hetkiä, jotka kaikki ovat pieniä siveltimen vetoja elämän suuressa maalauksessa. Kirkkaista, villeistä ilon ja jännityksen päivistä aina hiljaisiin ja rauhallisiin päiviin. Näihin kaikkiin hetkiin Wild&Mild Premium -lakat on tarkoitettu. Ja jokaiseen päivään löytyy meiltä sopiva sävy – kauneuttasi korostamaan.


Väritä kauniisti. Väritä rohkeasti.


 

Lue lisää Wild&Mildistä: TARINAMMETAVOITTEEMMETURVALLISUUSARVOMME
 

 

Löydä Wild&Mild - TUOTTEET