Päämäärämme on

...värittää tämä maailma.

Wild&Mildillä on unelma tehdä maailmasta hieman eläväisempi, sensuellimpi ja persoonallisempi paikka elää. Uskomme itseilmaisuun ja haluammekin tarjota sinulle valikoiman työkaluja ja tuotteita, joiden avulla kykenet ilmaisemaan mitä mielessäsi haluat ja sydämessäsi tunnet.


Wild&Mild tarjoaa ensiluokkaisia kynsituotteita yli 300 värissä, sävyssä ja tyylissä. Ne vaihtelevat vaaleasta ja hienovaraisesta rohkeaan ja intensiiviseen.
 

Joten kuljitpa sitten kaidalla polulla, seikkailit villillä tiellä – tai jotakin siltä väliltä – tarjoaa Wild&Mild tarjoaa sinulle juuri tarpeitasi vastaavan sävyn.

 

Kynsienhoidon uudet tuulet


Kun Wild&Mild aloitti vuonna 2008, oli tavoitteenamme valloittaa koko kauneusala. Tiedämme, että valittavanasi on laaja kirjo kynsilakkamerkkejä. Mutta tiedämme myös, ettei niistä mikään ole yhtä sitoutunut ja vastuullinen kuin Wild&Mild, mitä tuotteiden sisältöön tulee.


Korkealuokkaiset kynsilakkamme ovat turvallisia, myrkyttömiä ja silti edullisia. Olemme ylpeitä siitä, että olemme ympäristöystävällinen ja kestävä tuotemerkki. Meillä on kunnia raivata tietä ensiluokkaisille kynsituotteille, jotka ovat sekä kauniita että turvallisia käyttää. Niissä ei ole turhia tai terveydelle vaarallisia ainesosia.